neděle 8. května 2016

Příjemný nedělní podvečer! :)

Věříme, že jste si dnešek užili stejně jako my (a stejně jako celý víkend a vůbec!) a jste plní elánu do dalšího týdne. Menu se nám pěkně jarně vybarvilo, jen co je pravda. Pojďte na to mrknout s námi, ať víte, co si nemůžete nechat ujít. ;)

Zítra budeme mít dušenou cizrnu s cuketou, paprikou a bulgurem,
v úterý bude oblíbený fish pie, tedy ryba zapečená s bramborovou kaší,
ve středu si dáme italskou specialitku, veganský zeleninový guláš,
ve čtvrtek budeme péct kuřecí stehýnka v tandoori a podávat je budeme s rýží basmati,
pátek bude zasvěcen vegetariánským karbanátkům z brokolice, tofu, bylinek a ovesných vloček, to vše budeme podávat se salátkem a svěžím jogurtovým dipem
a v sobotu připravujeme hovězí kousky v rajčatové omáčce s penne.

Tak tedy na viděnou u nás v bistru, těšíme se na vás a přejeme radostný a úspěšný týden! :))

Žádné komentáře:

Okomentovat