Krásný večer,
týden se s týdnem sešel, červen je v plné síle a za chvíli tu máme léto, jak se sluší a patří a my podle toho ladíme pomalu i naše menu. Pojďte se s námi mrknout, na co se můžete stavit v následujícím týdnu.
Zítra zveme na lasagne s brokolicí, ricottou a parmazánem,
v úterý bude pečený hejk s hráškovým pyré a šťouchanými brambory,
na středu chystáme fazolové chilli se zeleninou, kokosovým olejem, čokoládou, ořechy a rýží basmati,
ve čtvrtek se můžete těšit na vepřovou pečeni na rozmarýnu s grilovanou zeleninou a polentou,
v pátek budou kuřecí paličky marinované v balsamiku a medu s pečenými rajčaty a rýží basmati
a sobota bude patřit cizrnovému burgru s česnekovým dresinkem a salátkem.
v úterý bude pečený hejk s hráškovým pyré a šťouchanými brambory,
na středu chystáme fazolové chilli se zeleninou, kokosovým olejem, čokoládou, ořechy a rýží basmati,
ve čtvrtek se můžete těšit na vepřovou pečeni na rozmarýnu s grilovanou zeleninou a polentou,
v pátek budou kuřecí paličky marinované v balsamiku a medu s pečenými rajčaty a rýží basmati
a sobota bude patřit cizrnovému burgru s česnekovým dresinkem a salátkem.
Žádné komentáře:
Okomentovat