Krásný letní večer,
tak jsou prázdniny konečně tu, viďte? Přejeme fajn dovolené, jestli vám v tomto týdnu začínají a doufáme, že si je naplno užijete a načerpáte nové síly.
My pro vás máme naše menu a zase je na co se těšit, tak pojďme rovnou na to.
Zítra zveme na mořskou štiku pečenou na rozmarýnu, česneku a mrkvi se šťouchanými bramborami,
v úterý nám bistro provoní zeleninový tajine po marocku s rýží basmati,
ve středu bude hovězí sous vide s koprovou omáčkou a tarhoňou,
na čtvrtek chystáme marinovanou vepřovou pečeni v kávě a kardamomu s bulgurem a salátkem,
v pátek se můžete stavit na kuřecí řízečky v corn flakes s vařenými brambory a bylinkovým dipem
a sobota bude patřit pečeným rajčatům s balsamicem, ,mozarellou, domácí focacciou a salátkem.
Zítra zveme na mořskou štiku pečenou na rozmarýnu, česneku a mrkvi se šťouchanými bramborami,
v úterý nám bistro provoní zeleninový tajine po marocku s rýží basmati,
ve středu bude hovězí sous vide s koprovou omáčkou a tarhoňou,
na čtvrtek chystáme marinovanou vepřovou pečeni v kávě a kardamomu s bulgurem a salátkem,
v pátek se můžete stavit na kuřecí řízečky v corn flakes s vařenými brambory a bylinkovým dipem
a sobota bude patřit pečeným rajčatům s balsamicem, ,mozarellou, domácí focacciou a salátkem.
Žádné komentáře:
Okomentovat