neděle 20. srpna 2017

Dobrý večer, přátelé,
prázdniny se nám pomalu chýlí ke konci a kdekdo by z toho mohl být smutný, ale my se jen tak nedáme a skutečnost, že léto je skoro pryč, si prostě zatím nepřipouštíme. Nachystali jsme pro vás opět týden plný jídel, která hýří barvami a letními chutěmi plnými toho nejlepšího, co může sezona nabídnout. Proto u nás následující dny najdete například jídla s čerstvými bylinkami, rajčaty, rybami, olivami, červenou řepou a dalšími dobrotami, prodlužujeme si totiž stále ještě dovolenou u moře, která se nám letos opouštěla s opravdu těžkým srdcem (určitě v tom ale nejsme sami, viďte?). 
A na co se můžete těšit?
Zítra zveme na vepřové kousky sous vide s rajčatovou omáčkou a tarhoňou,
úterý ladíme do babího léta a podávat budeme naši milovanou pečenou dýni na šalvěji s česnekovým dipem, šťouchačkami a salátkem,
na středu připravujeme mořskou štiku s dýňovým pyré a polentou,
ve čtvrtek budou špagety se sušenými rajčaty, olivami a kapary,
v pátek se můžete stavit na krůtí karí s ananasem, zeleninou a rýží basmati
a sobota bude patřit lehkému salátu s červenou řepou, farmářským sýrem a tortillou.
Tak se stavte, třeba i jen na kafe a dortík se sezonním ovocem nebo domácí limonádu (co takhle třeba levandulovou?), těšíme se na vás! 


Žádné komentáře:

Okomentovat