neděle 17. září 2017

Přejeme dobrý večer,
byli jsme dnes na houbách a rostou, přátelé, rostou!  Tak běžte taky do lesů a ulovte si něco třeba k zítřejší večeři, nám už na plotně voní smaženice a je to po tom suchém létě fakt paráda.
Menu na další týden už máme vyladěné a těšíme se, co na něj řeknete.
Na zítřek chystáme mořskou štiku s medově-hořčičnou omáčkou a šťouchanými brambory,
v úterý bude ratatouille s parmazánem a bylinkovým bulgurem,
středa se ponese ve znamení krůtího karí se zeleninou, kokosovým mlékem a rýží basmati,
ve čtvrtek vás zveme na italské karbenátky s rajčatovou omáčkou, parmazánem a pečenými brambory
v pátek vám naservírujeme tandoori květák s bulgurem, dipem a čerstvým koriandrem,
a v sobotu se můžete zastavit na karbenátky s kadeřávkem, sójou a polentou.
Užívejte si pozdní léto (či brzký podzim) a stavte se, těšíme se na vás! 

Žádné komentáře:

Okomentovat