Krásný večer, přátelé,
už pro vás máme vyladěné menu na následující týden, tak se s námi pojďte podívat, co dobrého bude v bistru k jídlu.
Zítra zveme na karí z červené čočky s pečeným uzeným tofu, koriandrem a rýží basmati,
v úterý si pochutnáte na teplém cizrnovém salátu se špenátem, fazolkami a grilovacími klobáskami,
na středu jsme naplánovali mořskou štiku s pomerančovou marinádou, salátkem a bulgurem,
ve čtvrtek bude hovězí s rajskou omáčkou a knedlíkem,
v pátek si dáte celerovo-bramborový gratin se smetanou a čedarem podávaný se salátkem
a na sobotu jsme vymysleli tortillu s trhaným masem, čerstvou hořčičným dipem.
v úterý si pochutnáte na teplém cizrnovém salátu se špenátem, fazolkami a grilovacími klobáskami,
na středu jsme naplánovali mořskou štiku s pomerančovou marinádou, salátkem a bulgurem,
ve čtvrtek bude hovězí s rajskou omáčkou a knedlíkem,
v pátek si dáte celerovo-bramborový gratin se smetanou a čedarem podávaný se salátkem
a na sobotu jsme vymysleli tortillu s trhaným masem, čerstvou hořčičným dipem.
Žádné komentáře:
Okomentovat