Krásný večer, přátelé,
po větrném víkendu se zase pomalu vracíme do pracovního procesu a jdeme vám říct, co bude u nás v bistru dobrého k jídlu, abyste věděli, kdy rozhodně nemůžete návštěvu vynechat.
Zítra se můžete stavit na fusilli se špenátem, ricottou a vlašskými ořechy,
na úterý jsme vymysleli marinovaného hejka s chilli, limetkou a kurkumovou polentou,
ve středu se těšte na kuskusové karbanátky s brambory, koprem a česnekovým tofu dipem,
na čtvrtek máme v plánu marinované vepřové kousky s žampiony, pórkem a rýží basmati,
v pátek podáváme bulgurové karí s cizrnou, polníčkem, klíčky a pečenou dýní
a sobota bude patřit chilli con carne s opečenou tortillou.
na úterý jsme vymysleli marinovaného hejka s chilli, limetkou a kurkumovou polentou,
ve středu se těšte na kuskusové karbanátky s brambory, koprem a česnekovým tofu dipem,
na čtvrtek máme v plánu marinované vepřové kousky s žampiony, pórkem a rýží basmati,
v pátek podáváme bulgurové karí s cizrnou, polníčkem, klíčky a pečenou dýní
a sobota bude patřit chilli con carne s opečenou tortillou.
Žádné komentáře:
Okomentovat