Dobrý večer,
při nedělním večeru pro vás máme znovu nálož dobrot z naší kuchyně. Menu již ladíme do letních chutí a kombinací, takže lehké těstoviny, spoustu zeleniny, bylinky a svěží chutě, na to všechno vás příští týden srdečně zveme a doufáme, že se s vámi uvidíme.
Hned zítra zahájíme týden penne se špenátem, ricottou a vlašskými ořechy,
v úterý budou kuřecí prsa na hrášku s bramborovou kaší,
na středu jsme si připravili tandoori cizrnu se špenátem, skořicí, kokosovým mlékem a bulgurem,
na čtvrtek máme v plánu italské karbenátky s rajčatovou omáčkou a krémovou polentou,
v pátek podáváme pečenou štiku s omáčkou z kořenové zeleniny a kuskusem
a v sobotu se můžete stavit na fazolové ragů s žampiony na pivu s rýží basmati.
v úterý budou kuřecí prsa na hrášku s bramborovou kaší,
na středu jsme si připravili tandoori cizrnu se špenátem, skořicí, kokosovým mlékem a bulgurem,
na čtvrtek máme v plánu italské karbenátky s rajčatovou omáčkou a krémovou polentou,
v pátek podáváme pečenou štiku s omáčkou z kořenové zeleniny a kuskusem
a v sobotu se můžete stavit na fazolové ragů s žampiony na pivu s rýží basmati.
Žádné komentáře:
Okomentovat