Dobré pondělní ráno z bistré krávy,
dnes vás zdravíme později než jste zvyklí, ale už už jsme ready
Dnes vás zveme na penne alla puttanesca, tradiční italské těstoviny,
zítra pro vás připravíme indiánskou (pozor né indickou) specialitu succotash, kterou jsme si oblíbili pro lahodnou kombinaci sladké zeleniny a smetany,
ve středu si u nás můžete dát čistě veganské menu, a to tandoori cizrnu se špenátem a kokosovým mlékem, ovoněnou skořicí podávanou s bulgurem,
ve středu máme specialitku marocké kuře s kapustičkami (kapustičky jsou velmi bohaté na vitamíny a minerály a jejich sezóna s prvními mrazíky ještě nekončí) a krémovou polentou,
v pátek vás zveme na hovězí v úpravě madras podávané se šťouchanými bramborami a už máme víkend,
sobotní menu budou dýňové karbanátky s čedarem podávané s kuskusem a jogurtovým dipem.
zítra pro vás připravíme indiánskou (pozor né indickou) specialitu succotash, kterou jsme si oblíbili pro lahodnou kombinaci sladké zeleniny a smetany,
ve středu si u nás můžete dát čistě veganské menu, a to tandoori cizrnu se špenátem a kokosovým mlékem, ovoněnou skořicí podávanou s bulgurem,
ve středu máme specialitku marocké kuře s kapustičkami (kapustičky jsou velmi bohaté na vitamíny a minerály a jejich sezóna s prvními mrazíky ještě nekončí) a krémovou polentou,
v pátek vás zveme na hovězí v úpravě madras podávané se šťouchanými bramborami a už máme víkend,
sobotní menu budou dýňové karbanátky s čedarem podávané s kuskusem a jogurtovým dipem.
Žádné komentáře:
Okomentovat