neděle 16. prosince 2018

Menu na týden 10. - 15. 12. 2018

Dobrý večer, přátelé našeho bistra,

jak jste se o víkendu měli? Dáváte teď v adventu přednost návštěvě centra města, sladkým punčíkům a kulturnímu programu nebo raději vyrážíte někam do přírody za klidem a bílým popraškem? My se snažíme stihnout obojí a musíme říct, že ve městě to začíná o víkendu pěkně houstnout a možná je na čase se příště trošku vzdálit...

Naštěstí v týdnu tu máme pořád příjemně a atmosféra je krásná, tak se nebojte do města vyrazit a po cestě se zastavte třeba i k nám a třeba i na jedno z meníček.

Zítra podáváme těstoviny plné mořských chutí, fusilli v rajčatové omáčce s bazalkou, kapary a olivami (i ve variantě vegan)

v úterý naše tradiční kokosové kari s tofu, žampióny a hráškem podávané s kuskusem 

ve středu si k nám můžete zajít na hovězí massaman kari, které voní nejen po kardamonu, hřebíčku, badyánu a skořici podávané s jasmínovou rýží

ve čtvrtek vám uvaříme krůtí stew s kořenovou zeleninou a šťouchanými brambory

v pátek bude naše oblíbená sekaná z čočky s mandlemi a rozinkami s kořeněnou polentou, zajímavá, ale velmi chutná kombinace

a sobotní připravíme sváteční menu kuře makhani s bulgurem.

Přejeme vám pěkný začátek týdne, bistrá kráva

Žádné komentáře:

Okomentovat