Dobrý večer, přátelé našeho bistra,
jak jste se o víkendu měli? Dáváte teď v adventu přednost návštěvě centra města, sladkým punčíkům a kulturnímu programu nebo raději vyrážíte někam do přírody za klidem a bílým popraškem? My se snažíme stihnout obojí a musíme říct, že ve městě to začíná o víkendu pěkně houstnout a možná je na čase se příště trošku vzdálit...
Naštěstí v týdnu tu máme pořád příjemně a atmosféra je krásná, tak se nebojte do města vyrazit a po cestě se zastavte třeba i k nám a třeba i na jedno z meníček.
Zítra podáváme těstoviny plné mořských chutí, fusilli v rajčatové omáčce s bazalkou, kapary a olivami (i ve variantě vegan)
v úterý naše tradiční kokosové kari s tofu, žampióny a hráškem podávané s kuskusem
ve středu si k nám můžete zajít na hovězí massaman kari, které voní nejen po kardamonu, hřebíčku, badyánu a skořici podávané s jasmínovou rýží
ve čtvrtek vám uvaříme krůtí stew s kořenovou zeleninou a šťouchanými brambory
v pátek bude naše oblíbená sekaná z čočky s mandlemi a rozinkami s kořeněnou polentou, zajímavá, ale velmi chutná kombinace
a sobotní připravíme sváteční menu kuře makhani s bulgurem.
Přejeme vám pěkný začátek týdne, bistrá kráva
jak jste se o víkendu měli? Dáváte teď v adventu přednost návštěvě centra města, sladkým punčíkům a kulturnímu programu nebo raději vyrážíte někam do přírody za klidem a bílým popraškem? My se snažíme stihnout obojí a musíme říct, že ve městě to začíná o víkendu pěkně houstnout a možná je na čase se příště trošku vzdálit...
Naštěstí v týdnu tu máme pořád příjemně a atmosféra je krásná, tak se nebojte do města vyrazit a po cestě se zastavte třeba i k nám a třeba i na jedno z meníček.
Zítra podáváme těstoviny plné mořských chutí, fusilli v rajčatové omáčce s bazalkou, kapary a olivami (i ve variantě vegan)
v úterý naše tradiční kokosové kari s tofu, žampióny a hráškem podávané s kuskusem
ve středu si k nám můžete zajít na hovězí massaman kari, které voní nejen po kardamonu, hřebíčku, badyánu a skořici podávané s jasmínovou rýží
ve čtvrtek vám uvaříme krůtí stew s kořenovou zeleninou a šťouchanými brambory
v pátek bude naše oblíbená sekaná z čočky s mandlemi a rozinkami s kořeněnou polentou, zajímavá, ale velmi chutná kombinace
a sobotní připravíme sváteční menu kuře makhani s bulgurem.
Přejeme vám pěkný začátek týdne, bistrá kráva
Žádné komentáře:
Okomentovat