neděle 10. února 2019

Menu na týden 11. - 16. 2. 2019


Pěkný večer, kamarádi,
přinášíme vám menu na tento týden. Jako vždy vyzkoušíme pár novinek. Co říkáte na mrkvovou polévku s jablky a koriandrem? Nebo krém z lesních hub s červenými vínem a tymiánem? Nebo růžičkovou kapustu v sojovo-medové omáčce na sezamu? My se moc těšíme na nové chutě 
Tak teď popořádku.
V pondělí nás čeká fazolové chilli s papričkami, jogurtem, koriandrem podávané s tortilou,
v úterý budeme vařit krůtí stew na medu se žampióny s bulgurem,
ve středu mořská štika na pomerančích s bramborovou kaší,
ve čtvrtek budou bramborové noky s rajčatovou omáčkou a italskou sekanou,
v pátek tuze zdravá růžičková kapusta v sojovo-medové omáčce na seznamu
a jako sobotní menu kuře makhani s kurkumovým kuskusem.
Tak jsme si to vymysleli a máme se na co těšit, mějte se krásně a uvidíme se u nás v bistru,
bistrá kráva

1 komentář:

  1. No wow, na tu sekanou jsem dostal chuť. Ještě nějaký dobrý dezertík k tomu, třeba tiramisu a kvalitní káva z profi kávovaru. Líbí se mi, jak dokážou pákové kávovary udělat dokonalou chuť a pozdvihnout zážitek z celého jídla. I proto jsem si ho nedávno, protože byly dlouho zavřené kavárny, pořídil domů. :) Roizhodně těch peněz nelituju! :)

    OdpovědětVymazat