Pěkný nedělní večer,
jak jste se měli tento týden? U nás to pěkně žilo...díky spolupráci s AFO jsme vstávali za svítání, abychom připravili svačinky pro organizační tým a někteří z nás pak chodili v podobnou dobu spát, protože takový parádní program jsme si nemohli nechat ujít díky všem, kdo se na této akci podíleli. A také díky Floře Olomouc v celém městě (i u nás) bylo rušněji a my si to užívali.
Tento týden nás čeká státní svátek 1. 5. a my budeme mít jako vždy zavřeno. Těšíme se na program https://www.facebook.com/events/322591175042963/, mimo jiné na koncert naší oblíbené kapely Zrní
Tak a teď už k menu na tento týden:
zítra upečeme tresku a budeme ji podávat s hráškovým pyré s mátou a bulgurem,
zítra upečeme tresku a budeme ji podávat s hráškovým pyré s mátou a bulgurem,
v úterý se zastavte na veganské špenátovo-cizrnové kari s koriandrem a tortilou,
ve čtvrtek bude hovězí plátek s houbovou omáčkou a šťouchanými bramborami,
v pátek vás odlehčíme veganskými zeleninovými karbanátky s česnekovým dipem z tofu a kuskusem,
jako sobotní menu připravíme vepřovou panenku v javorovém sirupu s polentou a salátkem.
Tak se na vás těšíme, zítra v 8 na značkách
bistrá kráva
bistrá kráva
Žádné komentáře:
Okomentovat