Pěkný večer z bistré krávy,
jak jste si užili víkend? Bylo krásně, viďte? Už by tak mohlo být častěji, hned na všech vidíme lepší náladu a radost ze života.
Je neděle večer a jako vždy pro vás máme menu na tento týden.
Je neděle večer a jako vždy pro vás máme menu na tento týden.
Zítra pro vás připravíme čočkový salát se sušenými rajčaty, hlívou ústřičnou a kuskusem,
v úterý budeme mít teriyaki kuře s rýží basmati - znáte teriyaki omáčku? Pokud ještě ne, zastavte se. Pro nás je to jedna z nejoblíbenějších marinád
ve středu budeme mít lahodné zapákané smetanové brambory s kořenovou zeleninou, bylinkami a čedarem,
ve čtvrtek upečeme mořskou štiku s hořčično-medovou omáčkou a polentou,
v pátek bude fazolové chilli se zeleninou, ořechy, čokoládou s rýží basmati
v úterý budeme mít teriyaki kuře s rýží basmati - znáte teriyaki omáčku? Pokud ještě ne, zastavte se. Pro nás je to jedna z nejoblíbenějších marinád
ve středu budeme mít lahodné zapákané smetanové brambory s kořenovou zeleninou, bylinkami a čedarem,
ve čtvrtek upečeme mořskou štiku s hořčično-medovou omáčkou a polentou,
v pátek bude fazolové chilli se zeleninou, ořechy, čokoládou s rýží basmati
a jako víkendové menu krůtí frikasé s gnocchi.
To je od nás pro tentokrát vše, těšíme se na vás!
bistrá kráva
bistrá kráva
Žádné komentáře:
Okomentovat