neděle 24. ledna 2016

Dobrý večer,

leden se již chýlí ke svému konci a my pro vás máme menu na následující týden, které vás jistě zahřeje. :)

Zítra budeme podávat mořskou štiku s dýňovým pyré a šťouchanými bramborami,
v úterý u nás bude veganské vindaloo z tofu s tortillou a salátkem,
ve středu to bude guláš ze sojového masa s rýží basmati,
ve čtvrtek vás zveme na sladkokyselé vepřové, tzv. sweet&sour s čerstvou petrželkou a bulgurem,
v pátek si k nám můžete přijít dát hříbkové rizoto s parmazánem
a v sobotu budou italské špagety bolognese.

Budeme se těšit na vaši návštěvu a tento týden obzvlášť doporučujeme naše voňavé domácí pečené čaje plné ovoce, skořice a dalšího "prohřívacího" koření. :)
Přejeme příjemný start týdne!

Žádné komentáře:

Okomentovat