neděle 17. ledna 2016

Dobrý večer,

venku mrzne až praští a tak vám z vyhřátého domova posíláme naše menu na další týden, abyste věděli, kvůli čemu bude stát za to vyrazit do té zimy. :)

Zítra vám nabídneme vepřovou krkovici sous-vide podávanou s cibulovou omáčkou a polentou,
v úterý budeme připravovat marocké zeleninové tajine s rýží basmati,
ve středu se můžete těšit na kuřecí řízečky v kukuřičné strouhance s krémovou bramborovou kaší,
ve čtvrtek bude treska s hořčično-koprovou omáčku podávaná s fusilli,
v pátek vás zveme na pečenou zeleninu s robi masem a kuskusem
a v sobotu u nás bude krůtí frikasé s bazalkovým bulgurem.

Během následujícího týdne vám jistě bodně něco horkého na zahřátí případně i na vyhnání nějakého začátku rýmy nebo virózy, proto zveme třeba na náš zázvorový čaj nebo na nějaký bylinkový, kterých máme velký výběr. Všechny tyto čaje si můžete dát i s medem a citronem a zároveň k tomu přidat třeba nějaký ten dort (ten na rýmu sice asi moc není, zato chuťové pohárky a smysly jistě pohladí, a to se hodí vždycky). :)

Budeme se na vás těšit a teď už hurá pod peřinu! Na viděnou zítra (nebo jiný den)! :)

Žádné komentáře:

Okomentovat