Dobrý večer, přátelé,
tak jak se vám zatím daří v novém roce? Doufáme, že dobře, my si ho velmi užíváme, plesová sezóna je zahájená, káva silná a voňavá, počasí tak akorát příjemné a stále čerpáme inspiraci na nová jídla, chutě a kombinace ingrediencí, takže vlastně jde o velice povedený začátek roku 2018! Na následující týden jsme pro vás připravili tato jídla:
zítra se můžete stavit na mořskou štiku s pepřovou omáčkou a polentou s rozmarýnem,
na úterý chystáme cizrnu na paprice s pečeným tofu a kuskusem,
ve středu servírujeme krůtí kousky na tymiánu se šafránovou rýží,
ve čtvrtek si pochutnáte na teplém salátu z pohanky s pečenou zeleninou a farmářským sýrem,
v pátek bistrem zavoní kuřecí kousky na zázvoru a pomerančích, podávat je budeme s bulgurem
a sobota se ponese ve znamení italské čočky s grilovacími klobáskami a čerstvou bagetou.
na úterý chystáme cizrnu na paprice s pečeným tofu a kuskusem,
ve středu servírujeme krůtí kousky na tymiánu se šafránovou rýží,
ve čtvrtek si pochutnáte na teplém salátu z pohanky s pečenou zeleninou a farmářským sýrem,
v pátek bistrem zavoní kuřecí kousky na zázvoru a pomerančích, podávat je budeme s bulgurem
a sobota se ponese ve znamení italské čočky s grilovacími klobáskami a čerstvou bagetou.
Žádné komentáře:
Okomentovat