neděle 27. května 2018

Dobrý večer, přátelé,
máme tu pro vás připravené menu na další týden, tak to bez delšího zdržování rovnou pojďte omrknout, ať víte, na co si brousit zuby. 
Zítra podáváme kuřecí frikasé s bazalkovým bulgurem,
na úterý jsme nachystali pečenou tresku s hořčično-koprovou omáčkou a kuskusem,
ve středu zveme na marinované medailonky z vepřové panenky se šťouchanými brambory,
ve čtvrtek si pochutnáte na brokolicových karbanátcích s tofu a krémovou polentou,
v pátek bistrem zavoní tradiční indiánský succotash, tedy pestrá směs fazolek, smetany, kukuřice a slaniny, podávat ho budeme s bulgurem,
v sobotu nabídneme špagety s karamelizovanou cibulkou, modrým sýrem a vlašskými ořechy.
Těšíte se, stavíte se?  My se na vás těšíme moc, už zítra od osmi ráno. Bude kafe, budou dorty i opulentní snídaně, každému, co hrdlo ráčí. 
Krásný týden! 

Žádné komentáře:

Okomentovat