Krásný prvomájový podvečer konce prodlouženého víkendu!
Počasí bylo jako malované, a tak výlety do přírody stály opravdu za to. Máme radost z toho, jak krásně se prodloužený víkend vyvedl, odpočinuli jsme si a nadýchali se čerstvého jarního (nebo letního?) vzduchu dosytosti. Doufáme, že jste si uplynulé dny užili podobně nebo ještě lépe a dnes třeba našli i nějakou tu rozkvetlou třešni.
Moc se těšíme na zkrácený týden a naši nabídku menu, pohráli jsme si s ním a určitě je na co si brousit zuby.
Moc se těšíme na zkrácený týden a naši nabídku menu, pohráli jsme si s ním a určitě je na co si brousit zuby.
Zítra vás zveme na mořskou štiku s cherry rajčátky a oregánem podávanou s bramborovou kaší,
na čtvrtek jsme naplánovali kuřecí prsa na hrášku s polentou a salátkem,
v pátek budeme podávat fazolové chilli se zeleninou, čokoládou, ořechy a rýží basmati
a sobota bude patřit marinovaným vepřovým kotletkám v kávě a kardamomu, podávat je budeme s fazolkovými lusky a bulgurem.
na čtvrtek jsme naplánovali kuřecí prsa na hrášku s polentou a salátkem,
v pátek budeme podávat fazolové chilli se zeleninou, čokoládou, ořechy a rýží basmati
a sobota bude patřit marinovaným vepřovým kotletkám v kávě a kardamomu, podávat je budeme s fazolkovými lusky a bulgurem.
Tak na viděnou v bistru, těšíme se na vás!
Žádné komentáře:
Okomentovat