Příjemný večer, naši milí zákazníci,
po krásně prožitém prodlouženém víkendu se pomaloučku vracíme do pracovního procesu a jdeme vám říct, na co dobrého se můžete příští týden těšit u nás v bistru. Podzim se krásně rozjíždí, přijďte ochutnat, jaký je na talíři!
Zítra zveme na špenátovo-cizrnové karí s koriandrem a tortillou,
na úterý je v plánu francouzský ratatouille s bylinkovým kuskusem,
ve středu nabídneme mořskou štiku na másle a rozmarýnu s pečenou červenou řepou a šťouchačkami,
ve čtvrtek zavoní hovězí plátek s houbovou omáčkou a polentou,
na pátek jsme vymysleli kuřecí madras s rýží basmati,
a v sobotu servírujeme bulgurový salát s rukolou, farmářským sýrem, ořechy a granátovým jablkem.
na úterý je v plánu francouzský ratatouille s bylinkovým kuskusem,
ve středu nabídneme mořskou štiku na másle a rozmarýnu s pečenou červenou řepou a šťouchačkami,
ve čtvrtek zavoní hovězí plátek s houbovou omáčkou a polentou,
na pátek jsme vymysleli kuřecí madras s rýží basmati,
a v sobotu servírujeme bulgurový salát s rukolou, farmářským sýrem, ořechy a granátovým jablkem.
Žádné komentáře:
Okomentovat