Dobrý večer, přátelé,
máme pro vás naše menu na následující týden a je toho zase spousta, na co se můžete těšit.
Zítra vás zveme na tagliatelle se sušenými rajčaty, olivami a kapary,
na úterý jsme připravili mořskou štiku na rozmarýnu s polentou a dýňovým pyré,
ve středu nabídneme hovězí kousky sous vide v rajské omáčce s tarhoňou,
na čtvrtek plánujeme dýňový guláš se sojovým podávaný s bulgurem,
v pátek se můžete stavit na krůtí karí se zeleninou, ananasem a basmati rýží,
v sobotu nabídneme indiánský succotash se slaninou, smetanou, fazolkami a kuskusem.
na úterý jsme připravili mořskou štiku na rozmarýnu s polentou a dýňovým pyré,
ve středu nabídneme hovězí kousky sous vide v rajské omáčce s tarhoňou,
na čtvrtek plánujeme dýňový guláš se sojovým podávaný s bulgurem,
v pátek se můžete stavit na krůtí karí se zeleninou, ananasem a basmati rýží,
v sobotu nabídneme indiánský succotash se slaninou, smetanou, fazolkami a kuskusem.
Žádné komentáře:
Okomentovat