neděle 19. srpna 2018

Dobrý večer,
po dalším horkém víkendu se pomalu zase připravujeme na další pracovní týden a k tomu neodmyslitelně patří i vymýšlení menu do našeho bistra a jeho sdílení s vámi. 
Pořád si na plné obrátky užíváme léta a všeho, co nabízí, protože je to rozhodně nejbohatší sezona co do čerstvé zeleniny a ovoce. Chceme, aby se na našich talířích objevila pestrá škála toho nejlepšího, co se dá v právě probíhající roční období sehnat. Tento týden toho bude zase spousta, pojďte se s námi podívat, na si můžete brousit zuby.
Zítra servírujeme kuřecí tažín s rýží basmati,
v úterý bude velký míchaný zeleninový salát, najdete v něm třeba avokádo, cherry rajčata, farmářský sýr, ředkvičky, zalitý bude hořčičným dresinkem a podávat ho budeme s bagetkou,
na středu jsme připravili pečenou tresku s grilovanou letní zeleninou a bramborovou kaší,
ve čtvrtek vás zveme na rýži na karí s cizrnou, polníčkem, klíčky a pečenou dýní,
v pátek nabídneme marinované vepřové kousky s žampiony, pórkem a rýží basmati
a sobota bude ve znamení zapečených smetanových brambor s čedarem a kořenovou zeleninou.
Těšíme se na vás, stavte se! 

Žádné komentáře:

Okomentovat