Přátelé, přejeme vám hezký večer,
zdravíme vás od vody, kde jsme strávili celý den a byla to paráda, moc si tuhle letní kratochvíli letos v těch vedrech užíváme. Ať už se člověk natáhne u rybníka, potoka, moře či bazénu, to je fuk. Vymysleli jsme pro vás složení menu na následující týden a doufáme, že vaše chuťové buňky potěšíme a pochutnáte si.
Zítra se můžete stavit na hovězí sous vide s hráškovým pyré a šťouchačkami,
na úterý je v plánu listový salát s tuňákem, olivami a vejcem podávaný s bagetkou,
ve středu bude kuřecí jalfrezi s tortillou a salátkem,
ve čtvrtek nabízíme brokolicový nákyp s parmazánem a salátkem,
v pátek se podávají medailonky z vepřové panenky s polentou a salátkem
a sobota bude vegetariánská, na oběd si u nás budete moci dát fazolové chilli se zeleninou, ořechy, čokoládou a rýží basmati.
na úterý je v plánu listový salát s tuňákem, olivami a vejcem podávaný s bagetkou,
ve středu bude kuřecí jalfrezi s tortillou a salátkem,
ve čtvrtek nabízíme brokolicový nákyp s parmazánem a salátkem,
v pátek se podávají medailonky z vepřové panenky s polentou a salátkem
a sobota bude vegetariánská, na oběd si u nás budete moci dát fazolové chilli se zeleninou, ořechy, čokoládou a rýží basmati.
Žádné komentáře:
Okomentovat