neděle 24. března 2019

Menu na týden 25. - 29. 3. 2019

Pěkný večer z bistré krávy,
zdravíme vás s končícím víkendem a chceme vás jako vždy pozvat na naše menu. Tento týden nás čeká pár novinek, tak se zase moc těšíme, co na to budete říkat. Slyšeli jste, že už se klube medvědí česnek? My to brzy pojedeme zkontrolovat a uvaříme si něco z něj. Jaké jsou vaše oblíbené recepty s touto superzdravou surovinou? Inspirujte nás 
Tento týden začínáme stir-fry/rychle smaženým kuřecím masem s brokolicí, kešu ořechy a rýží basmati,
v úterý upečeme mořskou štiku s pomerančovou omáčkou a bramborovou kaší,
ve středu se k nám můžete zastavit na veganské menu, a to cizrnu na paprice s kokosovým mlékem, pečenými batáty a bulgurem,
ve čtvrtek budeme podávat trhané hovězí s dušenou kořenovou zeleninou a brambory,
v pátek budou gnocchi s žampióny, brokolicí a rajčátky na šalvěji
a oblíbené víkendové menu tentokráte bude krůtí v kokosové kari omáčce s kuskusem.
Co na to říkáte? Které menu vás nejvíce láká?
Těšíme se na vás, bistrá kráva

Žádné komentáře:

Okomentovat