Pěkný nedělní večer z bistré krávy,
jako každý týden vám přinášíme menu na tento týden. Někteří
jste určitě vyrazili na jarní prázdniny a užíváte si sněhu (nebo u nás v Jeseníkách
deště), tak vám přejeme pěkný pobyt a vy, kteří budete v Olomouci, zastavte
se, vaříme jako každý týden čerstvé menu od pondělí do soboty.
V pondělí zahájíme týden batátovým pilafem s žampióny a
čedarem,
v úterý upečeme štiku na olivovém oleji a budeme ji
servírovat se špenátem a bramborovou kaší,
ve středu si k nám můžete zajít na italské smetanové gnocchi
s růžičkovou kapustou, vlašskými ořechy a parmazánem,
na čtvrtek budeme marinovat krůtí kousky a připravíme je v kokosové
kari omáčce s bulgurem,
v pátek si dáme červenou specialitku, a to pečenou
červenou řepu s bylinkami, čerstvým sýrem, kuskusem a salátkem
a v sobotu si u nás můžete dát vepřovou panenku po
italsku s krémovou polentou.
Budeme se na vás těšit každý všední den od 8 hodin a v sobotu
od 9 😊
Bistrá kráva
Žádné komentáře:
Okomentovat