neděle 17. března 2019

Menu na týden od 18. do 23. 3.2019

Pěkný nedělní večer,

máme pro vás menu na tento týden. Zveme vás na naše tradiční i netradiční obědy, a také na snídaně, které jsou stále oblíbenější. Není nad to si ráno dopřát pořádnou hostinu (a to hlavně ve všední dny, kdy se vám nechce do práce, tak taková motivace to je něco). U nás si můžete dát třeba špaldové lívanečky se zakysanou smetanou a čerstým ovocem nebo vaječnou omeletku se zeleninou zamotanou do tortilly (ta je vážně skvělá). Pokud máte rádi zdravou snídani, vyzkoušejte naši pohankovou kaši se skořicí a čerstvým ovocem, můžete si ji dát i ve veganské variantě.

A teď zpátky k menu:
Na zítra máme připravené vepřové sous vide s hořčičnou omáčkou a pečenými zámeckými bramborami,
v úterý špenátové gnocchi s ricottou a vlašskými ořechy,
ve středu budou kuřecí kousky se žampióny a dýní na smetaně podávané s polentou,
ve čtvrtek bude rybka - mořská štika s pečenou zeleninou a kuskusem,
v pátek veganská čočka se sušenými rajčaty, hlívou ústřičnou s bulgurem a salátkem
a v sobotu vám upečeme domácí sekanou se šťouchanými bramborami.

Přejeme vám krásný jarní týden,
bistrá kráva

Žádné komentáře:

Okomentovat