neděle 20. července 2014

Menu na týden 21. - 26. 7. 2014

krásné pondělní ráno

posíláme vám menu na tento týden, který začíná dnes oblíbenou italskou čočkou s krůtími kousky a domácí focacciou, zítra připravíme lehký bulgurový salát s rukolou, granátovým jablkem a balkánským sýrem, tentokráte ve středu budeme servírovat pečenou tresku s tymiánem na lehkém bramborovém salátu. Ve čtvrtek připravíme kuřecí kousky opečené v kuskusu na fazolkovém salátu s rýží basmati. Zahrádkáři právě sklízí květákovou úrodu, tak si nakoupíme a připravíme sezónní květákový nákyp se salátkem. A v sobotu se můžete zastavit na pravé mexické hovězí burittos :)

po celý týden nabízíme odpolední polévky, saláty a dipy s pečenou tortillou, zastavte se na lehkou večeři a osvěžující letní drinky, každý den máme otevřeno do 21 hodin.

bistrá kráva


Žádné komentáře:

Okomentovat