neděle 12. února 2017

Přejeme krásnou neděli.
Špenát, cizrna, hlíva ústřičná, fazole, brokolice, čočka, celer, červená řepa, kapusta, dýně, hrášek. To vše (a ještě mnohem víc) u nás příští týden bude, stavíte se? :)
Zítra zveme na velmi oblíbené a milované kokosové kari s hráškem, tofu a žampiony podávané s rýží basmati, 
v úterý bude indická specialita, čočkový dhal s krůtími kousky a tortillou,
ve středu se můžete stavit na hovězí plátek sous vide podávaný s tarhoňou (Že nevíte, o co jde? Jedná se o drobné těstovinové nočky tradičně užívané v maďarské a slovenské kuchyni.) a rajskou omáčkou,
ve čtvrtek pečeme tresku, podávat se bude se šťouchanými batáty a mrkví,
pátek bude patřit veganům, připravujeme totiž fazolový guláš s hlívou ústřičnou a čerstvým kváskovým chlebem,
a v sobotu bude růžičková kapusta s balkánským sýrem, cizrnou a dýňovým kuskusem.
Tak tedy pohodový týden vám všem, budeme se těšit na vaši návštěvu. :)


Žádné komentáře:

Okomentovat