neděle 23. dubna 2017

Přejeme pohodový večer,
víkend je u konce a to znamená, že hoříme nedočkavostí podělit se s vámi o naše menu na následující dny, těšíte se taky? :)
Zároveň vás zveme na naši jarní nabídku, která je od minulého týdne v plném proudu a zajímá nás zpětná vazba, co jste si dali, jak vám chutnalo, co lívance? :)
A co se hlavních jídel týče,
zítra se můžete stavit na karí s cizrnou, špenátem, uzeným tofu a bulgurem,
v úterý pečeme mořskou štiku na másle s mrkví a podáváme s petrželkovými bramborami,
ve středu nám bistro provoní citrusy, na kterých budeme připravovat kořeněné kuře s rozinkovým kuskusem,
ve čtvrtek chystáme marinované krůtí kousky s bazalkovými špagetami,
v pátek bude vepřové sweet and sour, neboli hořko-sladké vepřové kousky se "šťouchačkami",
a sobota bude patřit dýňovému karí s kokosovým mlékem a rýží basmati.
Tak tedy na viděnou u nás a užívejte jarních dní plnými doušky!


Žádné komentáře:

Okomentovat