neděle 10. září 2017

Přejeme příjemný večer, přátelé!
Ač je to skoro k nevíře, za chvíli to budou už čtyři roky, co vám servírujeme naši voňavou kávu, pečeme malinové a jiné cheesecaky a další dorty a podáváme naše barevná, pestrá a zdravá jídla. Dělá nám to velkou radost, čas v dobré společnosti letí jako splašený a přijde nám to jako včera, kdy jsme bistro otvírali.  Už od začátku si dáváme záležet na kvalitě všeho, co v bistru nabízíme, klademe důraz na čerstvost potravin, nápaditost nabízených pokrmů i na milou, pohotovou a rychlou obsluhu. Abychom však mohli i nadále naši práci dělat poctivě a byli schopni zachovat kvalitu jídel i obsluhy, poprvé od otevření bistra mírně zvedáme ceny. Hlavní jídlo proto zítra koupíte za 80 Kč.
Budeme se na vás těšit jako vždy a děkujeme, že se k nám vracíte, naše práce nás baví a jsme vděční za vás, naše milé zákazníky, bez kterých by nic z toho nebylo možné. 
Máme pro vás samozřejmě i nabídku našich menu na následující týden, už lehce v podzimním kabátu, a proto můžete příští týden na talíři najít například dýni, cukety, mrkev, jablka nebo třeba červenou řepu.
Zítra se k nám můžete stavit na tagliatelle s brokolicí, slaninou a bazalkovým pestem,
v úterý připravujeme krůtí kousky na tymiánu se salátkem a kuskusem,
na středu jsme naplánovali mexickou specialitu - burritos s mletým masem, fazolemi a rýží, to vše zavinuté v tortille,
ve čtvrtek budou kuřecí špízy teriyaki s rýží basmati,
na pátek chystáme pečenou dýni na šalvěji se šťouchačkami a česnekovým dipem
a sobota se ponese ve znamení fish pie neboli rybího koláče, tedy tresky zapečené s bramborovou kaší, hráškem a čedarem.
Všem přejeme klidný a úspěšný týden a těšíme se na viděnou u nás! 

Žádné komentáře:

Okomentovat