neděle 11. března 2018

Dobrý večer,
se zpožděním přicházíme s naším menu na následující týden, těšíte se? 
Na zítřejší den, tedy 12. března, připadá tato pranostika: "Na svatého Řehoře čáp letí od moře, žába hubu otevře, líný sedlák, který neoře." A je to tak, ve vzduchu je cítit jaro, a to doopravdy, už to nejsou jen výplody naší fantazie! Máme takovou radost, zima byla dlouhá a i když jsme si ji užili, moc se těšíme na příchod jara v plné síle (ano, i alergici, které v našem týmu máme ).
A co vám chystáme dobrého do žaludku?
Zítra zveme na italskou čočku s grilovacími klobáskami a kuskusem,
v úterý bude kuře makhani s bulgurem,
ve středu se můžete stavit na bulgurové karbenátky se zeleninou, salátkem a jogurtovým dipem,
na čtvrtek jsme si připravili marinované vepřové kousky s žampiony, pórkem a rýží basmati,
v pátek děláme domácí sekanou s bramborovou kaší
a na sobotu jsme vymysleli kuřecí tažín s rýží basmati.
Moc se těšíme na vaši návštěvu, užívejte prvních jarních slunečních paprsků a na viděnou!  Krásný týden vám všem.

Žádné komentáře:

Okomentovat