neděle 17. června 2018

Příjemný podvečer, naši milí zákazníci! 
Červen je v plném proudu, úroda všemožných darů Země také a my se musíme přiznat, že si to jak se patří užíváme, hlavně v kuchyni bistra. Všude kolem je to nejčerstvější lokální ovoce a zelenina, která září barvami a je plná chuti, z takové je největší radost vařit. Doufáme, že naše nadšení se přenáší i na talíře a je vidět, jakou radost ze sezóny máme! Menu je tento týden nabité, pojďme se na něj spolu podívat detailněji.
Zítra budou krůtí kousky na tymiánu s pečenými brambory a salátkem,
na úterý máme v plánu oblíbence napříč generacemi - kokosové karí s hráškem, tofu,a rýží basmati,
ve středu vás zveme na kuřecí kousky tandoori se salátkem a kuskusem,
ve čtvrtek bistrem zavoní pečená treska se špenátem a šťouchanými brambory,
pátek se ponese ve znamení delikátních rostlinných karbenátků z čočky a bulguru, které budeme podávat se salátem a jogurtovým dipem,
a v sobotu se můžete stavit na hovězí madras s rýží basmati.
Tak si užívejte sezonu i začátek léta a stavte se u nás, těšíme se!  Krásný týden!

Žádné komentáře:

Okomentovat