neděle 20. ledna 2019

Menu na týden 21. - 26. 1. 2019



Pěkný nedělní večer,
právě jsme připravili menu na nový týden a myslíme, že se máme všichni na co těšit.
V pondělí uvaříme rajskou omáčku podávanou s hovězím sous vide a šťouchanými bramborami,
v úterý se nám v hrnci probublá krůtí stew se zeleninou žampióny do těch nejlepších chutí a budeme jej podávat s bulgurem,
ve středu se k nám můžete zastavit na bramborové gnocchi se špenátem a ricottou, hmmm...
ve čtvrtek uvaříme marocké kuře s fazolkami podávané s voňavou rýží basmati,
pátek pojmeme zdravě, ale i tak chutně  bude cizrna s cuketkou, žampióny a čedarem podávaná s kuskusem
a v sobotu se k nám můžete zastavit na hovězí karbanátky s bramborovou kaší a jogurtovým dipem.
Někteří z nás byli o víkendu na horách a užili jsme si je se vším všudy, tedy i s tamním jídlem. Ty knedlíky, řízky, smažáky mají něco do sebe...aaale už se vážně těšíme na normální bistráckou stravu 
Jak to máte vy?
Přejeme vám pěkný začátek týdne a těšíme se na vás, 
bistrá kráva


Žádné komentáře:

Okomentovat