pondělí 4. února 2019

Menu na týden 4. - 9. 2. 2019

Dobré ráno, milí zlatí,
to máme dnes krásně bílo, viďte? Snad vás nadílka nezasypala na cestách a jste rádi, že ji máme  k nám je cesta odrhnutá, elektřina funguje, a tak nemáme důvod k nespokojenosti.
Mimo novinky k počasí pro vás máme i menu na tento týden. Začínáme dnes, a to...
...kuřecí frikasé s bramborovými noky
zítra budou hovězí karbanátky s bulgurem a hráškem, bramborovou kaší a tomatovým pyré,
ve středu veganské kokosové kari s tofu a žampióny s rýží basmati,
ve čtvrtek upečeme máslovou dýni s brokolicí na šalvěji, kterou budeme podávat s jogurtovým dipem a bulgurem,
v pátek uděláme krásně růžový salát (už jste ho u nás někdy měli?) teplá tarhoňa s pečenou červenou řepou, rukolou a balkánským sýrem
s v sobotu bude snad poprvé červené kari s krevetami podávané s rýží basmati. To je výzva 
Těšíme se na vás všechny, stavte se,
bistrá kráva

Žádné komentáře:

Okomentovat