neděle 10. března 2019

Menu na týden od 11. - 16. 3. 2019


Pěkný nedělní večer z bistré krávy,

jako každý týden vám přinášíme menu na tento týden. Někteří jste určitě vyrazili na jarní prázdniny a užíváte si sněhu (nebo u nás v Jeseníkách deště), tak vám přejeme pěkný pobyt a vy, kteří budete v Olomouci, zastavte se, vaříme jako každý týden čerstvé menu od pondělí do soboty.

V pondělí zahájíme týden batátovým pilafem s žampióny a čedarem,
v úterý upečeme štiku na olivovém oleji a budeme ji servírovat se špenátem a bramborovou kaší,
ve středu si k nám můžete zajít na italské smetanové gnocchi s růžičkovou kapustou, vlašskými ořechy a parmazánem,
na čtvrtek budeme marinovat krůtí kousky a připravíme je v kokosové kari omáčce s bulgurem,
v pátek si dáme červenou specialitku, a to pečenou červenou řepu s bylinkami, čerstvým sýrem, kuskusem a salátkem
a v sobotu si u nás můžete dát vepřovou panenku po italsku s krémovou polentou.

Budeme se na vás těšit každý všední den od 8 hodin a v sobotu od 9 😊
Bistrá kráva

Žádné komentáře:

Okomentovat