neděle 3. března 2019

Menu na týden od 4. - 9. 3. 2019



Pěkný nedělní večer,
připravili jsme pro vás meníčko na tento týden. Jako vždy jsme se inspirovali kuchyněmi z celého světa a těšíme se, jak vám bude chutnat.
Hned zítra vyzkoušíme nový indický recept, a to cizrnovou chanu masalu s rýží basmati a čerstvým koriandrem,
v úterý vám uvaříme holandskou tradiční specialitu hutspot s grilovanými klobáskami a salátkem,
ve středu si dáme českou klasiku kuřecí prsa na paprice s tarhoňou,
ve čtvrtek upečeme mořskou štiku, kterou budeme servírovat kari omáčkou a kuskusem,
na pátek se moc těšíme, uvaříme si hovězí po burgunsku voňavé po koření, červeném víně, švestkových povidlech podávané se šťouchanými bramborami
a v sobotu se k nám můžete zastavit na fazolové ragů s žampióny na pivu podávané s bulgurem a salátkem.
Taaak a máme to pěkně naplánované až do příštího víkendu. A co začíná příští víkend? Jarní prázdniny v Olomouci. Někoho se to už netýká, ale spousty z vás se to zase týká a vyrážíte s dětmi na hory. Tak se tam mějte krásně a vraťte se odpočatí a plní jarní nálady.
Bistrá kráva

Žádné komentáře:

Okomentovat